Anotace: repríza
...
dávno vás nechávám plavat
a dělat mi společnost
než se utopíte
schválně
snězte si mě
vy mouchy
v mém víně
...
lépe mouchy nežli vosy-vždyť v tom horku si na nich nepochutnaj ani kosi!!!
ST*
22.07.2022 17:19:43 | Frr
:) a co je horší než mouchy? Vosy. A že jich tohle léto zase je :).
Skvělá mini :)!
22.07.2022 15:54:54 | ukrytá v máku