.
.
nachcípaná paní hrachová
říkala že jí bolí celá hrachová
a jeden pán naproti z věžáku
byl tak dlouho sám až se zastřelil
.
já krouhám zelí
piju myslivce
v televzi ukazujou bouračky na silnicích
nikam nekvaltuju
na všechno mám čas
a modlim se
otče náš
proč jsi na nebesích
.