Anotace: ***~~~~~~~~***
Courá se Vesmírem
tajemná Kometa
ohon svůj stříbrný
s hvězdami zaplétá,
na Modrou planetu
trošičku mrkne si
je nekonečně daleko
nikdo nevšimne si?
Svůj ohon hvězdnatý
si trochu protřepe
ty jako Perseidy
padají k planetě.
Potom se vykoupe
v Mléčné dráze
a trochu pohoupe
na Velkém voze.
Pak zase si zmizí
v nekonečnu
třeba nám Vesmír
zas někdy představí
tu hvězdnou slečnu.
,,,,,,,,,,,,,,,,