Na orloji rotují
že prostředník ukazují
nikdo si nevšiml
foťáky turistů cvakají
Smrtka zubí se a zvoní
v Praze na orloji
svatí nám mávají
a politici kynou
Není nad kynuté politiky
29.12.2022 16:38:54 | Jan Kacíř
taky si myslim, že by jim dieta slušela:D
27.12.2022 10:01:21 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?