Anotace: Kde nic není...
Dává smysl téhle komedii
odvrácená stránka žití
před oponou
za oponou
nikdo nesmí stát
jak se to má tady
správně vlastně hrát.
V balíčku
životních karet
marně hledám žolíka.
Slehl cestou
ke mně s první
co se mu naskytla ; ))
Snad v každém balíčku karet
skrývá se ta pravá
neboj se a přijmi,
když život trumf do dlaní dává...
Hodně štěstí
15.01.2023 14:06:19 | Emily Říhová
Kdopak TI poradí
na hru bývá každý sám
vytáhnout si správnou kartu
není snadná tato hra.
Snad jen nadhled k těm co přijdou
naučit se různé přijmout.
Obzvlášť těžké umět vzít
a LÁSKU vnímat..uvnitř mít.
Přes všechna životní příkoří.
Karta sw mnohdy obrátí. ;)
14.01.2023 12:09:43 | jenommarie
Děkuji za koment.
Co je prosím karta sw? /25.9 GB/?
Víš, jsem trochu háklivý na časté používání slova Bůh a taktéž i slovo láska by se mělo používat opravdu jen vzácně, mohlo by se totiž stát i tzv „vatou".
14.01.2023 18:42:58 | 96.
Překlep: sw = se ( karta "se" obrátí) :))
A chápu i jak to myslíš.
Každý dle svého, vždyť o tom to je.
14.01.2023 18:47:32 | jenommarie
No životní flek. Ale hlavně nepřijít o kulového spodka :-)
Vítej, ať se ti u nás daří a líbí.
13.01.2023 17:09:44 | šerý