Anotace: ... hlavně duševním
Jsem často plná něhy
ta však jen rozplývá se
do cizího mi světa
kde nerozumím kráse
Dal jiný význam všemu
i vzduchu, slunci, dešti
a přepisuje denně
své definice štěstí
Já neuvěřím nikdy
že uniformy sluší
mám ráda modré nebe
a nespoutanou duši
Asi jsem v mnohém jiná
nikdy jsem nešla v davu
se vším co v sobě cítím
jsem jako v jiném stavu
Skvěle píšeš...a skvěle ti to "myslí"... tvůj pohled na svět-souzním, ale tím víc se snažím nacházet si v životě to "dobrý"... co je na světě "špatně", to nepřehlídneš, protože to už se přehlídnout nedá, člověk by si musel lhát!
20.06.2024 23:47:31 | cappuccinogirl