Anotace: Bez kalhotek a chodí bossa noha
V podjatosti
věků
padni komu padni
tak na koho
smím
v útrobách
země
pohledět
na
ohlodanou kost
na trůn bez papeže.
Díky skvělému ťapkání.
***
Jen malý kousek
Mohu si vzít
Ochutnat
Vycídit
Vyčistit
Vyleštit
A žít si ...
Pro radost ;-)
***
Otáčím se kolem osy svého (věku).
Zřím
Cesty zpátky asi není ;-))
21.02.2023 15:39:28 | Fialový metal
Copak, že sis odskočil od komentů svého dílka ke mně?
Je jen cesta v kruhu..., umět tak z ní vystoupit
21.02.2023 15:49:04 | klokotá