Šumějící motýli na horizontu
z nebe padá růžový déšť
z vajec líhnou se netopýři
mravenci rosu pijí z trávy
a já přebírám sklíčka kaleidoskopu
na louce plné karkulek
Pěkně pozitivní. Chodím travou šedi každodennosti a sbírám veselé květy do malé kytice radosti. Děkuji za tvůj kvítek.
21.02.2023 18:55:32 | kozorožka