klaun
Klaun pod maskou
slunce pod mrakem
ukrývá
pražská
Uličkami Prahy
valí se tlusté cinkající
turistické krysy
Zn.: Hledá se krysař
který je vyžene
upřímná
Byla jsem kdysi otrokářem
černých hub
dnes jmenuji se rasista
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?