Anotace: Jedna smutková tragedy...
Lavina kamenů se valí
všichni jsme rázem
malí...
Dopadají na hlavičky
zatloukají jak hřebíčky
do rakvičky...
Naše těla mizí v zemi
za chvíli se o nich
neví...
Jsou navždy ztracena
bez hlasu
bez jména...
V zapomnění...
..
.
Ráda jsem četla.
11.06.2023 21:30:21 | mkinka
Jsem moc rád, že jsi ráda četla, Jituško :)
Děkuji Ti velice :)
Krásný večer i celé roky ;)
11.06.2023 21:43:19 | Ondra
Jo žel..někteří své síly neměří
a i příroda umí dát najevo svou sílu.
Ať jim zem lehká..kdekoliv a další zváží svou cestu..promyšleněji.
;)
11.06.2023 08:23:01 | jenommarie
Absolutně souhlasím - trefně napsáno :)
Moc děkuji, milá Maruško :)
Měj se kouzelně ;)
11.06.2023 09:38:51 | Ondra