Stroj času klokotá
bude zase dobrota
špagety se sýrem
ruce si umyjem
ke stolu zasednem
.
Stroj času prázdný je
budou opět orgie
tak kdo ho použije?
..
Dnes si Patrik užije
"Hrnec" si na hlavu dává
a všem naposledy mává
Stroj času zapíná
. .
Stroj času vypíná
. .
Všude ticho
Je tu pusto
. .
"Hrnec" na stůl dává
pláč začal - neustává
. . .
Všude kolem - trosky vidí
okolo tolik (z)raněných lidí
tiše ploužících se "městem"...
. . .
Bezesporu je to "ona"
kdysi krásná - Hirošima...
. . .
. .
.
smekám klobouk dolů z hlavy, ráda jsem se u Tebe opět zaSTavila:-)
12.07.2023 20:35:29 | Misha
Ooo, velice Ti děkuji, milá Misho ;)
Měj se kouzelně a krásný večer k tomu ;)
12.07.2023 20:47:58 | Ondra
parádní pecka, Ondro...písničku si pamatuju od Sandry i od Puhdys :D
11.07.2023 06:48:15 | stormeater
Díky moc, Storme :)
Od Sandry ji také znám, ale od Puhdys nikoliv - až do dnešního dne, kdy jsem si ji našel a poslechl - díky :)
Měj se fajně :)
11.07.2023 09:17:21 | Ondra