Anotace: Plavu si ani nevím jak ...
Na velikém loži sama je
a to obložené všelikými věcmi
je ostrov snů, přání a naděje
je to vor, který unáší vlny
je to nic v houpajícím se moři
Ignoruje volání kroužícího ptactva
a šepotavého křiku pěny vod
nedbá krás vystupujících z obzoru,
nehledá čím se nadchnout nic není vhod
neví pro co žít
jentak upíraje k nebi zrak
a hledíc v nekonečno
nemaje ničeho co mohla by dát
odplouvá někam bez kormidla,
však věří, že vše má svůj řád.