sedím a čtu takhle zrána
za rozbřesku slunce nabývá na síle
kafe rozlité na ubruse
a drobky pod stolem
hodiny tikají na stěně
odbilo osm
a ty stále na stejném místě
na židli která kýve se
už od půlnoci
medituješ o konci světa
o lásce která zradila tě
Někdy se myšlenky uvnitř nehýbají..
a každý pohyb..je zaznanenán v tichu
jako odraz ztěžklé duše.
Dobře vykresleno Sáro.;)
02.09.2023 23:21:10 | jenommarie