Oploštělost

Oploštělost

Ta chvíle...
Těch pět minut...
Těch pět minut po,
těch pět minut při,
těch pět minut s...

Těch pět minut kdy na ničem nezáleží,
kdy pro tebe ani čas neběží
a ty si jen "cosi" - co letí prázdné prázdnotou nikam.

Těch úžasně dokonalých, znepokojivě
tragických pět minut kdy nic nevážíš.

Těch pět minut, kdy NEjsi na správném místě,
ve správný čas, se správnou osobou.

Těch pět minut kdy se cítíš jako hajzl, proto že ti na nikom nezáleží
ale dělá ti radost být sebestředný.

Těch pět minut, kdy jako všemocný nezmůžeš nic
a tobě to nevadí protože ty chceš nic.

Těch pět minut kdy se cítíš přesně tak jak se cítit chceš.
Autor Dwarf Books, 11.09.2023
Přečteno 80x
Tipy 3
Poslední tipující: Ophelia81, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí