Měsíc je diskokoule
nad tanečním parketem hvězd
všichni plesají
jen Pluto - explaneta
tiše snove pomstu
za vyloučení z klubu
a snaží se přetáhnout
černou díru či bílého trpaslíka
na svou stranu
Je to opravdu ďábelský plán, milý bože
podaří se mu to ?
Jsem tak stará, že si pamatuji dobu, kdy Pluto byla planeta :))
16.09.2023 01:24:18 | Alvara