Možná píše
už jen do šuplíku
prstem si čmárá
jen ze zvyku
kam zmizel ?
snad nezmizel
snad ještě žije
náš starý kamarád
autor zdejší
otevře svých básní kuFrr
?
Mě chybí víc autorů, co se na Literu přestali ukazovat. Snad jsou v pořádku. Kdoví...Třeba budu jednoho jmenovat: Amonasr.
19.09.2023 14:19:12 | Lighter
Frr má všechny rád a na dálku na vás všechny myslí
19.09.2023 09:06:38 | mkinka