Moje skryté já
imaginace
netečnost
fantazie
nenávist
chlad
lehkomyslnost
krutost
bolest
zlost
pod maskou
smích
pláč
kolik tváří má Ryba ?
tolik minulých životů skrývám
jen střípky odkrývám
střepy řežou
já krvácím
stigmata života
zakrývám
. . . . . . .......