Anotace: listopad 2021
Žiju si v přepychu
Vždyť...
můžu snít a jít za svým snem
můžu mluvit a nikdo mě za má slova nepotrestá
můžu přemýšlet a živit se tím
můžu mít děti a dát jim domov
můžu své děti vidět vyrůstat a dospět
můžu vnímat krásu a s údivem i pokorou ji přijmout
můžu zpomalit sebe i všechno kolem a dívat se
můžu psát básně
svobodné
svobodně
a na svobodě
žiju si v přepychu
a často
na to
zapomínám
Souhlas naprostej, Ikkar... jen to zpomalení je v tý naší zrychlený době někdy dost těžký... o to víc si cením, když se zadaří. Moc ráda jsem četla.
21.11.2023 13:21:04 | cappuccinogirl
Parafrází B. Němcové dědeček, který otáčí hlavu za tebou a říká. "Šťastná to žena!"
21.11.2023 12:11:17 | šerý