Anotace: Psaní je katedrála
Katedrála
Psaní je světlý a vzdušný prostor.
Katedrála v oblacích.
Kamenné sloupy a gotická okna, rámy plné modrého nebe.
Čistý vzduch a vítr ve vlasech.
Bůh tu šeptá příběhy.
Stačí plout katedrálou a zapisovat.
A vší naší snahu, nese monumentální klenba.
04.12.2023 00:00:32 | šerý
Ano :)
19.05.2024 18:42:25 | Edina Elwes
Děkuji... to je krása, cos napsala :-))
03.12.2023 15:34:13 | Helen Mum
Díky!
19.05.2024 18:42:07 | Edina Elwes
Krásné velmi :) a přesně tak to je, milá Edino :)* Měj se kouzelně :)*
03.12.2023 15:25:35 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?