Anotace: Když struny prasknou
Krutá
je
myšlenka
bez
ponožky jedné
rozladit struny času
a
básnit s nima
v hrobě
Tu kytáru jsi nekoupil
pro mě
za mě.
***
Bez titulku.
***
Před kytarou
Za kytarou
Nikdo ... mimo
Nesmí stát.
***
Ať se Ti daří.
Ať dál "klokotá" ...
Kdo ví a zná.
VFM
12.12.2023 11:02:24 | Fialový metal