Anotace: __)(__
Vymažu odliv
z útrob Země
posvěcené dny
tvého žití
na hřebík
pověsím
jsi ještě
a
že vás tu je
přepočítám
vás
na prstech jedné
pěstě.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?