Ginger a Fred tančí na nábřeží
turisty se město hemží
Kafkovi jde z toho hlava kolem
na půdě Domu modliteb spí golem
jestli tě nohy ještě nebolí
běž hledat zednářské symboly
pod orlojem zas hlava na hlavě
svatí rotují v plné parádě
v katedrále zvon Zikmund bije
český národ žil a stále žije
kéž bude tak navěky
amen
krásná pocta nejkrásnějšímu městu na světě
07.01.2024 09:23:30 | stormeater
Vydařený turistický průvodce po Praze.
Jako náplava, která tu žije trvale už třináct let tyhle věci už ani nevnímám...
07.01.2024 05:53:09 | Koala
já skoro 40 ;)
07.01.2024 09:24:13 | stormeater