Anotace: ...
Tmu vysypanou do tmy
úradek probdělých nocí
tahám denně v ranci
snad je to zkouška
možná jen pocit
začátek konce
Boží plán či osud
selhání těla neb duše
výzva k boji
Kdo obstojí a neobstojí?
nevím dosud
dál plýtvám časem
bez boje
až se toho bojím.