Jsem si vědoma
Své afektovanosti
Přehnanosti
Ale nemohu
Si pomoci
Položila bych život
Za to
Aby nejen krev mojí krve
Žila v naději
Bezbřehého lidství
Nadějný začátek signalizuje, že přijde smysluplná zpráva a možná sebereflexe, ale postupně jako kdyby hlasatelka už už ztrácela nervy z delšího pobytu na jevišti a padala právě do té mysl matoucí emoce, kterou chtěla původně vysvětlit... a tohle vyznívá velmi autenticky. Stačí nazvat Afekt a zakončit 2 vykřičníky, básnička bude výborná.
07.02.2024 10:49:38 | Ezop
Silné řádky. Ještě silnější poselství je v nich. Dnes bez žertování, Anfi! Skvěle jsi vyjádřila!:-)
06.02.2024 15:10:52 | cappuccinogirl