Proběhnu kloboukem
údolím Slonů
vyšplhám na Esovou horu
přes Růžové jezero přeplavu
jen mě nechte být
chci jen psát a snít
chvíli šťastná být
a pak ?
pak se vrátím domů
do smutné reality
jménem Život
není smutná...je to fantazie
10.02.2024 17:34:42 | enigman
tam bych se někdy rád podíval, Esová hora zní skvěle.
10.02.2024 08:41:38 | Dračí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?