..."Prostor pro tvé ego." - "Na tvůj účet!"- "A neklid mému id"....;-) mám raději obrázkový koláže...než slovní.
12.02.2024 15:18:48 | Marten
já jsem jednou jako malý kluk byl s otcem u řeky u silnice, on tam něco vrtal v motoru auta a já jsem z nudy vymlátil klackem celý břeh od kopřiv. Hodinu jsem s nimi bojoval a nechtěl jsem jet domů. Otec se smál a říkal: kdyby ti to někdo poručil, to by byla jiná že...
A teď, nad těmito poněkud zbytečně pokosenými písmenky, nicméně propracovanými a pilně s vervou sestavenými, si připadám asi podobně jako on.
12.02.2024 07:39:08 | Ezop