Jak těžké je psát
jako těžké je žít
když slova nestačí
speciální efekty
nejde popsat
potřebuji režírovat
natočit film
kdybyste viděli
co mám v hlavě
měli byste vypálené oči
z té podívané
to nejde napsat
to se musí vidět
tak snad někdy
sejdeme se v kině
děkuji za přízeň
P.S.
Že mám zůstat při zemi ?
Nikdy !
:-) pěkné, rybko, mám STrašně ráda vzdor, viz poslední Tvé dvě větičky super :-)!
18.03.2024 06:59:08 | Fany
Nezůstavej při zemi, rybko, kyslík se drží nahoře;-)
Měj se pěkně a jestě jednou vše nejlepši k včerejšim narozkám:-*
17.03.2024 15:10:13 | Žluťák