V korunách stromů
hlasy šeptají
patří stromům ?
žena se chvěje
chladem, ne strachy
v lese je jako doma
když se otočí kolem své osy
s rukama zdviženýma
do vzduchu vznese se listí
jak malé tornádo ji obkrouží
pak snese se tiše k zemi
a žena levituje nehybně
se zavřenýma očima
to přece nic není
to nikdy neuvidíš
to se stává jen čarodějkám