Anotace: jen taková hříčka :)
Řítím se tmou, koně pod kapotou pádí,
Linie světel ještě trochu zrychlit svádí,
Železná panna strach ze tmy zahání
Temná je noc a daleko svítání
Na skle se tříští snad slzy dračí
Už jenom dílek k dvoustovce stačí
Silnice prázdná, až na obzoru můžeš číst
No vida... nakonec máš docela dobrý vkus, Lexi:-)
22.04.2024 16:38:30 | Žluťák
Jen hříčka ;-))
A na obzoru vidím
Jak hvězda
(Roj divoký)
V záři reflektorů
Vychází z nesnází ...
***
Má oblíbená "SK"
***
Díky a ať se Ti daří Lexi.
22.04.2024 16:21:10 | Fialový metal