Anotace: ....
Kdybych se oprostil od pravdy
tak bych jí možná pochopil
na trávě užil bych si s nějakou holkou
v souručenství bezdomovců
strávil bych den za dnem
na podušce ze hřbitovních věnců
Kdybych se oprostil od požehnání
tak bych ho možná pochopil
rozprávěl bych za noci
kulatá slovíčka otčenáše
klikatou čarou bych maloval
pohřební průvody opilců
Kdybych se oprostil od milování
tak bych ho možná pochopil
drncal bych s postelí
po kamenité ulici plné výmolů
přešel bych k náboženství
tantristických orgasmů