Anotace: ...
Tenká linie pornografie a lásky
kvetoucí za jasné noci do poupat
co zná jen Měsíc
Kalichy plněné horkým semenem
opilých poutníků do Compostely
Kdo jsou TI, co lámou morálkou prsty?
Zasněžené živůtky prostitutek
přeskočili jsme ze století do století
a pořád jsme v pasti