S tíhou v hlase se tě ptám
(v tom tichu, kdy jsme každý sám):
Věříš ještě na naději?
- Věřím. Ale nedoufám.
Silné.Opravdu dobré vyjádření.
12.08.2024 21:01:23 | cappuccinogirl
Já na drogy optimismu "zoufale" věřím, jak jinak. Víra, láska, naděje! :-)
12.08.2024 12:34:18 | Lighter
Krátké a vyjadřující vše.
12.08.2024 11:15:57 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?