Vínečko
Co ten kohůt tak radostně zpívá,
co tak časně vstáváš, moje milá.
A co, milá, co že se tak strojíš,
a proč sů všichni ve svatebních krojích.
A co, milá, na co taká sláva,
kdo se tu žení a kdo se vdává.
Včera som pil červené vínečko,
že ho dosť bylo, tož zapomněl jsem všecko.
Už ten kohůt radostně nezpívá,
svatbu som zaspal,
...tož nalej vína.
Přečteno 60x
Tipy 7
Poslední tipující: Kan, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., zase já, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)