Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=_mTud9BQcF0
Zachraň mě, holku v černočerném
jsem sama sebou na cucky trhaná
vývrhel, co zabloudil do děsivé unylosti bytí
cestou všedně stejnou nechci jít
smutkem zbitá bez nálady…
chci zas žít a skákat a běžet po kolejích divů
do země, kde prší sny a sněží troufalost
kde slunce svítí jak žárovka do dějin budoucích
oslňující vize fantastických krajin
navrácených úsměvů
vznášející se ostrovy skalního nebe
řízené klaunem Měsícem
autobusy z barevných rakví
na křídlech drzosti bez cárů pochybností
lehkost v kovovém hávu
šroubů a strojů a mašlí a tympánů a dechu
bez zmatku poslední doby
tolik bolestivé nejistoty
křičím a zpívám do všech stran
od strachu mě chraň
sama ze sebe
ho mám
co dál?