Odlišnosti x66-6

Odlišnosti x66-6

Anotace: ======

.


Blízká budoucnost naší země....?
teroristické útoky,lidé si na ně zvykli?
v paranoiou prolezlém světě
s depresivní architekturou
zdevastovanou přírodou
a všudypřítomnými vykonavateli státní moci
každý hledá nějaký svůj osobní únik
před něčím co je líný změnit
stává se samotou obklopenou děsy

probuzeni a spící dvě polarity
andělské brnění není pro nevěřící
stopaři moci a vykonavatelé času
hudba z Marsu a algoritmus
čas se zrychluje a všichni stojí

probuzení je tvrdé do reality
utíkáme k únikovým hrám
vyhřezlé vnitřnosti neudrží náplast
v hyperbyrokratizované společnosti nebude tak snadné
...najít vílu naděje a lásKY (ona tu vždy je)
STAČÍ OTEVŘÍT SPÁČŮM OČI DOKUD JE KAM SE DÍVAT

NEŽ BUDE VŠUDE ZÁKAZ VJEZDU
i svoboda slova (POKUD NĚKDY BYLA)

LEŽ JE RAFINOVANĚ KRUTÁ
stala se modlou světa
vidíš ji denně v zrcadle, díváš se na sebe
a nic s tím neděláš?
lež se dočkala své premiéry
má svého producenta,režiséra i výtvárníka
protože vše je tady sen ve snu
nekonečná smyčka...permanentního strachu -
na pokraji apokalypsy


žijem Orwellovým románem "1984"
pokusné myši v laboratoři pod kopulí
naše akvárko co vymazává světy

děsivě aktuální zobrazení světa?
satira, parodie, fantaskní motivy...
odlidštěné společnosti

tak dál spěte spáči
a věřte že žijem na uhánějící zemi vesmírem


kolik kdy tady bylo něco z pravdy pochopeno?



a

cítím vůni meruněk
z jižního svahu
chemický laboratoře

amen


.



..
Autor svetlotma, 03.10.2024
Přečteno 26x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, víc, Marten, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

začal jsi vážně

03.10.2024 23:14:31 | víc

líbí

začala ,)

04.10.2024 00:11:58 | svetlotma

líbí

Amen. Jak mladý jsem psal podobně. :-) Stále stejná písnička a tahle je letitá...

https://www.youtube.com/watch?v=13rsZ1XPN8A

03.10.2024 15:44:14 | Lighter

líbí

Psal podobně? To upřímnou soustrast teda

04.10.2024 00:13:04 | svetlotma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí