O škole

O škole

Vždycky jsem měl problém
s úbytkem hmotnosti a podvyživeností,
hlavně při dlouhodobém stresu.
Během studia na vysoké škole
jsem se dokonce propracoval
k záporným hodnotám.
Tehdy jsem nevěděl,
že muže existovat něco tak exotického,
a možná vás zajímá,
jak jsem došel k takovému závěru.
Když jsem se toho dne ráno probudil,
ležel jsem na stropě.
Gravitační síla na mě působila odpudivě.
Nezbývalo nic jiného
než požádat spolužáky,
aby mě na školní výuku vodili
na provázku
nebo aby zbytečně neotvírali okna.
Jistě, zhoršil se můj prospěch,
ale to se dalo čekat,
když jsem často viděl tabuli vzhůru nohama.
Trvalo mi dlouho, než jsem pochopil,
že mi tělo jasně říká,
abych něco změnil
a já poslechl.
Přerušil jsem studia
a nikdy se do školy nevrátil.
Moje hmotnost už je zase v normálu
a stojím pevně na zemi
jako všichni ostatní.
Autor Tala, 17.10.2024
Přečteno 30x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Stanislav32, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zajímavé... v tom případě mně by asi školní škamna neuškodily...a měla bych se tam vrátit ihned, dokud se ještě "vlezu":-)))

Díky za tohle dílko, já se pousmála:-)

17.10.2024 18:02:49 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí