V podzimním čase
sýkorky zas
na hrnečku s čajem sedí
tak než přijde zima
utěsni okna, zamkni spíž
a nauč se létat
do teplých krajin
cesta je dlouhá
rozpárej peřinu s peřím
už rostou ti křídla ?
i bez křídel se dá létat...
29.10.2024 13:12:48 | enigman
Kéž by... Velmi oslovila, rybko :-)*
28.10.2024 16:43:19 | Ondra
a kam bys letěl ?
28.10.2024 18:26:41 | rybka
Asi někam do tepla - pro relax :-) Takže možná Peklíčko ;-)
28.10.2024 20:11:52 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?