V zemi české

V zemi české

 

         V zemi zamračených lidí

         schovej úsměv do kapsy

         ať tě nezabijí

         u kabátu zašij kapsy

         i když je ta země krásná

         lidé jsou tu zloději a vrazi

         zde hrdinou nezkoušej se stát

         budou tě proklínat

         budou se tě bát

         možná se to někdy změní

         někdy 

         nebo nikdy

 

 

         

         

Autor rybka, 01.11.2024
Přečteno 30x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Ondra, Iva Husárková, šuměnka, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..ať proklínají!

změní se to právě jen tehdy, když se nepoddáš
a jdeš si za svým s úsměvem a silou nitra

kdo u kabátu kapsy zašije - je v háji

ale kdo kráčí pevnou chůzí - nad tím drží stráž
celičká Existence - včera, dnes i zítra :)

01.11.2024 08:20:24 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel