prorostla jsem zemí až v Počátek
spojit vzdálené blízké bolí, dokud...
staň se vším, čím Jsi
jedinou mocnou vlnou, spirálou
osou osudu v zapomnění
protknutím prvního nádechu
klíční kostí, poryvem
.
prorostla jsem v zem, v tebe
zemřela láskou a zrodila se
stejná, jen jinak a blízko
je a stále bude, jasné čisté
Nebe
Masao Yamamoto
... zvláštní, že mě tvoje tvorba naopak uklidňuje... děkuji za krásu...
03.11.2024 20:16:31 | mravenec
Zvláštní, jak sdělení některých Tvých textů přesahuje samotný význam slov (jako zde), až mě to zneklidňuje - jako návrat k Počátku...
03.11.2024 19:49:33 | Zoroaster