Hluboko v pyramidě
srdce v kanopě bije
oči už nevidí
uši už neslyší
na vrcholu kovový disk
bohové se vrátili
až odloží stříbrné masky
světlovlasí s modrýma očima
až v nohách kamenné lvice vytryskne voda
až nad pouští objeví se duha
až narodí se okřídlený pes
co se stane pak ?
Do hrobu vezmu to tajemství
neřeknu co všechno vím
budete čekat stovky let