Anotace: ... inspirován pohledem z věže na dobytčí rynek...
Sbírka: Květy a trny I.
V průčelí,
když volové bučeli.
Na dobytčím trhu
kráva
těsně po svém vrhu
začla žvýkat prhu.
Lidé však to neviděli
skrze hustou mlhu.
A mezitím tele
skočilo do postele
zatím co v průčelí
dál volové mučeli.