Anotace: věnuji německé kancléřce Angele Merkelové
Angelo
už hoří domy
lidé jsou naštvaní a chtějí klid
Angelo ty neslyšíš
Hitlerův stín nevidíš ?
když lidé vyšli do ulic
tys nezměnila vůbec nic
multikulti nefunguje
Pegida zas pochoduje
na co čekáš Angelo
na válku ?!