Anotace: Konečně se řeší skutečné problémy lidí. A ty nám MUziko k tomu hraj.
Vysoké školy
budou muset
vydávat diplom
nový
svým absolventům,
kteří podstoupili
změnu velikosti pohlaví
Počítá s tím návrh
novely zákona
o velmi vysokých
školách.
Konečně se řeší
skutečné problémy
lidí.
A ty nám
MUziko k tomu
hraj.