Na procházce

Na procházce

Anotace: Merlin je můj pes: Staffordshirský bullterier

Medový vzduch s bzukotem včel do luk se rozletěl.

Cestičkou blátivou, památka zimních pohlazení

ťapáme s vodou podél břehu.

Lehni se mnou do trávy, co se zrovna probouzí.

Tlačím s tebou čas zpět, myslím na to, co je teď.



Pohledem plujeme po nebi, když kolébá nás proud vody.

Pusa na čumák.

Podívej Merline, můj chlupatý příteli.

Je Jaro.
Autor Vombat Kšíry, 14.03.2014
Přečteno 568x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, enigman, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel