Ostré hrany
Anotace: Tak máš nabroušeno, Andreo?
Mráz se pod nohy rozsypal
Na tisíc kousků rozbitý
Zvoní osamělým ránem
Opřít se o křišťál ze všech sil
Nádech, výdech
Vyrazit
Proletět třpyt
Ten střípek skla v srdci
pokaždé nezebe
Vždyť ty to víš
Sněhová královno
Přečteno 586x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Frr, AndreaM
Komentáře (3)
Komentujících (2)