Anotace: jedno ranní zimní přemýšlení
je krásné zimní ráno
svěží a studený vzduch mě políbí na tváře
a můj pohled zůstane v údivu na té nádheře
sním snad?
jsem v nějaké bohaté zemi diamantů?
vše se pod září slunce tak nádherně třpytí
jako v létě moře
jako hladina oceánů
rybníků
potůčků
hltám a dojímám se nad tou nádherou
mám pocit že letím
že mě objímají láskyplná křídla andělů
má duše je tak
volná
nekonečná
neomezená
to proto
že v noci napadl sníh
a vedle mě se ráno probudil anděl s modrýma očima a upřímným srdcem
to proto
že jsem plná té energie která je za vším tím nekonečně nádherným
povznášející
lehký
hřejivý
pocit
láska..