Kdybych stromem byla
Anotace: z jedné procházky starou alejí, hovor se stromy
Kdybych já stromem byla
z nebe moře bych pila
Sluncem korunu bych sobě pozlatila
deštěm kmen svůj omývala
blesky větvemi objímala
Však kdyby bouře část života mi vzala
hořce smolu bych vyplakala
Přečteno 626x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Jort, bogen, Julien, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)