Anotace: ...
zatímco svět si schrup
v polích
tiše drtila
armády z hrud
dnes však skrytá v lesních stínech
slabě prosí
mě
ještě vynech
nad struhou
její zapomenutá
vlečka
jemně2 vznešená
léčka?
poslední chladnovzdušná smečka
cesta v hodině přetéká
jarem
a už jen brázdy
zdržely
sníh
Uprostřed mi to trochu drhlo, ale líbí se mi, jak to ten konec tak nějak utnul a zakončil, to se fakt povedlo :)
09.03.2016 15:02:13 | iluzionistka