Kolik met překročíš
za hranu jít musíš
abys tam chvíli bez dechu
díval se z výšky útesu
od pádu dělí centimetry
nohy se třesou vysíleny
a přesto víš, že příště zas
pokoříš ty strachy v nás
abys alespoň na chvíli
spojil se s duchem přírody
Moc hezká vlnko;-) *ST
19.06.2020 09:53:40 | jenommarie
Děkuji ti moc za milý komentář a užij si klidný den:-)
19.06.2020 15:15:28 | vlnka
Milá vlnko i tobě přeji krásný den a pohodový víkend;-)* pá a děkuji TI
19.06.2020 15:20:25 | jenommarie