Je těžké vyjádřit svůj cit
když uzavřený dnes se cítím být
za Novu v raku jsem jak pod vodou
říká Slunce na schůzce s Lunou
Saturn chladně kouká na ten div
jak se milují ti dva naproti
Mars jiskří o kamen blesky lítají
Neptun odvádí všechno napětí
V živlech se odráží dění na nebi
po novu začátek zase může být
No uvidíme a děkuji, tvé básně mě těší číst;-) *ST
21.07.2020 00:50:11 | jenommarie